Bestratingen

Reeds sinds de oprichting van ons bedrijf  de Stratenmakers-Concurrent werken wij ook voor particulieren. We hebben stuk voor stuk prachtige projecten uitgevoerd. Dit kunt u ook zien op onze foto’s die verspreid over onze site te vinden zijn. Van oprit tot terras, van looppad tot erfverharding, van tuinpad tot parkeerplaats.

We leggen bestrating rondom zwembaden en in binnen tuinen, in serres en als authentieke verharding in verschillende ruimten. Wij onderscheiden ons door vakmanschap. Door ons aangelegd straatwerk is herkenbaar en van pure kwaliteit. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor u? We komen graag bij u langs op moment dat het u uitkomt. Afhankelijk van uw wensen, budget en ruimte kunnen wij een overzichtelijke bestratings offerte bieden.

Wij zullen u zeker niet teleurstellen. Wij voeren uw project graag uit. Geen probleem! En om het u makkelijk te maken kunnen wij ook alle benodigde materialen leveren.

Wat voor soort bestratingen kunnen er worden gelegd?

U kunt beter vragen …….. welke niet! Alles is mogelijk van cirkels tot aan vierkanten motieven. Het legpatroon is belangrijk voor de sfeer die u (in bijvoorbeeld uw tuin) wil bereiken. En uiteraard ook de keus voor de te gebruiken steen. Onder het hoofdstuk sier- en erfbestrating, treft u veel informatie aan.

Bent u inmiddels overtuigd van onze expertise en mogelijkheden. Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Als u uw opdracht uitgebreid beschrijft (afmetingen, soort steen en soort ondergrond) zijn wij in staat u na ontvangst, binnen uiterlijk 2 werkdagen, op de hoogte te brengen van de hiermee samenhangende kosten. Wij hopen u eerdaags tot één van onze nieuwe klanten te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: