Erfbestrating

Het bestraten van grond rondom de woning wordt ook wel erfbestrating genoemd, het woord zegt het zelf al. Dit houdt in het bestraten van het erf. Erf is een woord wat vooral vroeger werd gebruikt. Het kan gaan om een erf rondom een woning of om een erf rondom een boerderij of bedrijf. Als wij hier een opdracht voor krijgen noemen wij dit ook wel tuinbestrating. U kunt hiervoor gebruikmaken van verschillende soorten stenen of tegels. Enkele voorbeelden:

  • Cobble-stones, klinkers, betonklinkers, betontegels, siertegels, betontegels, drainagetegels, flagstones, reliĆ«ftegels, rode mijnsteen, rubber tegels, straatklinkers, natuursteen

Bij het uitkiezen van de stenen of tegels is het belangrijk goed te kijken naar de schaduwplekken in de tuin. Als u veel schaduw plekken in de tuin heeft, is het verstandig om een steensoort of tegel te kiezen die niet erg poreus is. Poreuze steensoorten hebben de eigenschap dat mos en algen zich hechten, waardoor de tegels glad en groen worden en dit kan niet alleen ongelukken veroorzaken maar ook zien groene stenen er niet echt mooi uit.

Per m2 erfbestrating leggen

Onze stratenmakers zijn zeer bedreven in het aanleggen van erfbestrating en doen dit dan ook met zorg en precisie, waardoor u een prachtig strak gelegde en kwalitatief goede erfbestrating krijgt. Kijkt u maar op de foto’s. U krijgt een goed beeld van waar wij als stratenmakers bedrijf allemaal toe in staat zijn.

Wij geven u ook graag advies over de juiste steensoorten of tegels die het beste aansluiten op uw wensen voor uw erf. Natuurlijk houden wij rekening met uw budget. Voor vrijwel ieder budget kunnen wij ook uw erf straten. Door onze scherpe inkoop bij onze vaste leveranciers profiteert u direct mee van dit prijsvoordeel.

Wilt u ook op vakkundige wijze bestrating aan laten leggen? Zodat u straks weer volop kunt genieten van een strak gestraat erf?Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: