Goedkope bestrating

Er zijn altijd goedkope oplossingen voor het bestraten van uw oprit of tuin. Stratenmakers kunnen met goedkope stenen zoals klinkers prachtig en betaalbaar werk maken. De prijzen van het leggen van deze bestrating zijn 30% voordeliger dan de sier bestratingen. Dit scheelt al aanzienlijk in het materiaal, klinkers zijn namelijk veel minder duur dan bijvoorbeeld hard steen.

De keuze in soorten is enorm, u kunt de keuze maken voor natuursteen of voor een steen die gebakken is. De stenen die wij gebruiken hebben allemaal hun eigen structuur, kwaliteit en toepassingen. U kunt onze vakbekwame strater altijd om raad en advies vragen. Gebakken steen ( ze noemen het ook wel fabriekssteen)  heeft zeer veel verschillende vormen en kleuren.

Doordat de vorm van een fabriekssteen steeds gelijk is, is deze steen zeer gemakkelijk te leggen en is in sommige gevallen een betere oplossing dan natuursteen. Uiteraard is alles afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

Meer informatie over goedkope bestrating en grondwerk

Grondwerk houdt in dat wij slappe grond afgraven en zorgen voor een goede fundering van bijvoorbeeld zand, waardoor een bestrating niet of minimaal verzakt. Dat is uiteraard de basis van strak en waterpas straatwerk. Wij leveren zelf de materialen voor een goede fundering. Door middel van diverse grond verdichters creëren wij een degelijke fundering.

Bij grondwerk hoort ook het aanleggen van rioleringen en afwater systemen. Wij kunnen de riolering voor u plaatsen of aanleggen en leveren ook de materialen die nodig zijn voor de riolering. Tevens halen wij ook de bomen en struiken voor u weg waar u last van ondervindt bij het leggen van uw bestrating, wij hebben ook de mogelijkheid de bomen en struiken af te voeren, zodat u niet in de rommel blijft zitten. Maar wij plaatsen ook de schuttingen als wij komen bestraten en voor de aanleg van vijvers en tuinen werken wij samen met een erkend hoveniersbedrijf. Op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaal beeld van uw tuin en niet alleen de voor de bestrating.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan! Wij hopen dat uw geïnspireerd raakt door onze foto’s en de informatie op onze site en kijken er naar uit om u als nieuwe klant te mogen ontvangen.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: