Oprit bestraten

Bent u bezig met een idee voor uw nieuwe oprit, dan kan onze vakbekwame stratenmaker voor u de bestrating aanleggen. Voor zowel uw tuin als voor uw oprit bieden wij u veel mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor al uw tuinbestrating. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat over het bestraten van uw oprit: siertegels, betonklinkers of zelf van rode mijn steen! Uiteraard heeft uw keuze te maken met uw persoonlijke smaak en budget.

Wij hebben een groot assortiment aan tegels voor u beschikbaar. U kunt er voor gaan kiezen om natuursteen te gebruiken, hardsteen, metselsteen en gebakken steen kan ook worden beschouwd als goede keuze. Wij adviseren u graag over het gebruik van de stenen die geschikt zijn voor het gebruik van een oprit en zeker op langer termijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw oprit na korte duur verzakt. Daar hoeft u in ieder geval bij ons niet bang voor te zijn. Wij verstaan ons vak!

Laagste prijs voor uw oprit bestraten

Onze stratenmakers leggen uw oprit voor de scherpste prijs. Hoe dit kan? Wij hebben een scherp inkoopbeleid bedongen bij onze leveranciers. Dit in verband met de regelmatige grote afname door ons bedrijf. Van dit prijsvoordeel profiteert u als klant direct mee.

Verder zijn al onze stratenmakers in het bezit van hun diploma’s, werken snel en netjes en hebben iedere dag opnieuw zin in hun werk. Wij hopen u dan ook snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: