Prijs stratenmaker

Een voordelige prijs voor uw stratenmaker? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Wat moet er bestraat worden, met welke tegels, wat zijn de afmetingen, hoe is de “kwaliteit” en de samenstelling van de grond? Als wij antwoord op deze vraag hebben kunnen wij, met deze wensen in ons achterhoofd, een offerte voor u maken.

Klinkers zijn bijvoorbeeld veel goedkoper dan bijvoorbeeld hard steen.  De keuze in soorten is enorm, u kunt de keuze maken voor natuursteen of voor een steen die gebakken is. De stenen die wij gebruiken hebben allemaal hun eigen structuur, kwaliteit en toepassingen. U kunt onze vakbekwame strater altijd om raad en advies vragen.

Gebakken steen ( ze noemen het ook wel fabriekssteen)  heeft zeer veel verschillende vormen en kleuren. Doordat de vorm van een fabriekssteen steeds gelijk is, is deze steen zeer gemakkelijk te leggen en is in sommige gevallen een betere oplossing dan natuursteen. Uiteraard is alles afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

Stratenmaker voor een m2 prijs

Een goede stratenmaker legt zijn bestrating per m2. Maar het kan ook zijn dat wij de “klus” in zijn geheel aannemen en daar een totaalprijs voor afgeven. Dit is dan inclusief al het materiaal en het arbeidsloon.Wij willen u wel waarschuwen voor alle acties die u bijvoorbeeld op Internet of in gratis buurtkrantjes tegenkomt.

Stratenmakers bieden zich tegen sterk concurrerende tarieven aan. Wij zeggen in zo’n geval …. goedkoop is duurkoop. Bij ons bent u in ieder geval verzekerd van vakmanschap en u heeft bij ons garantie over het uitgevoerde werk. Bekijkt u onze projectfoto’s, doe inspiratie op en wellicht dat wij u in de nabije toekomst als nieuwe klant mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: