Referenties van de Stratenmakers-Concurrent

Sierbestrating

Onze nieuwe sierbestrating hebben we laten leggen door de stratenmakers van de stratenmakers concurrent.nl. Wat een karwei was dit zeg maar wat is het mooi geworden ,prachtige ronde cirkels in het werk aangebracht en alles loopt weer vlak. Helemaal toppie gr Herman uit Zaandijk

Stratenmakers

Stratenmakers een volk apart kan je wel zeggen. Wij hebben de stratenmakers ingehuurd van de stratenmakers-concurrent en wij kunnen u meegeven dat ze niet alleen keurig werk afleveren maar ook nog een flinke humor hebben wat hebben wij giga gelachen zeg dank jullie wel.
En de groeten van Kas uit het noorden .

Stratenmakers bedrijf

Ik zocht een bedrijf die het erf opnieuw kon bestraten. Ik ging is op het internet kijken bij google en vond de stratenmaker-concurrent .nl wat mij een aardig bedrijf leek. Na het gratis offerte formulier te hebben ingevuld hebben zei contact met mij opgezocht om de klus even te bekijken. Hierna hebben wij keurig een offerte gekregen en de stratenmakers zijn 2 weken later begonnen. Ik vind dat ze keurig werk hebben afgeleverd.
Groetjes Remco uit Zwaagdijk

Opnieuw straten oprijlaan

Onze oprijlaan was compleet verzakt door met de zware jeep er over heen te rijden. We hebben geheel opnieuw laten doen door de stratenmaker concurrent uit Nieuw Vennep . Knap stukje werk geleverd bedankt .
Guus van Harstelen.

Goedkope bestrating offerte

Na wat spit werk op internet kwamen wij bij dit stratenmakers bedrijf terecht. Achteraf een prima keuze er werd netjes gewerkt en we moesten niet teveel betalen helemaal super dus
Bedankt en succes met jullie bedrijf groetjes Johan van Munnik

 

Heeft u een mening of zou u graag een referentie achter willen laten? Mail ons uw verhaal en wij plaatsen binnen 24 uur (na goedkeuring) op onze site.

Onze erkenning bij Bouwplaza: