Sierbestrating

Voor een mooi terras is er keuze genoeg qua te gebruiken steen. Sierbestrating vind je in allerlei soorten en maten. Van natuursteen tot fabrieksmatige ofwel gebakken steen. Elke steensoort heeft zo zijn eigen voordelen, unieke toepassing en zijn eigen kenmerken. Natuursteen heeft zijn specificaties te danken aan de kleur en de uitstraling van de steensoort. Fabriekssteen of gebakken steen is dankzij de techniek van tegenwoordig in allerlei tinten en kleurcombinaties te krijgen. Ook qua kwaliteit en duurzaamheid doen de fabrieksstenen tegenwoordig niet meer onder voor natuursteen.

Natuursteen staat natuurlijk ook bekend om zijn duurzaamheid en is sterk opgewassen tegen de invloeden van buiten. Fabriekssteen komt daar nu tegen in opstand en is tegenwoordig bijna net zo sterk als natuursteen. Het is zelfs zo dat in veel gevallen de fabriek gebakken stenen veel duurzamer zijn dan natuursteen.

Het grootste voordeel van fabriek gebakken steen is dat de vorm gelijkend is en dus in allerlei prachtige motieven te leggen is. Hierdoor kunnen tegenwoordig de mooiste creaties in de tuinen aangelegd worden.

Op onze foto’s ziet u voorbeelden van zogenaamde “legpatronen” waardoor u mogelijk ge├»nspireerd raakt.

Steensoorten voor uw sierbestrating leggen

De soorten goedkope bestrating waaruit u een keuze kunt maken:

  • Stapelblokken, Trommelstenen, Stapelblokken, Hardsteen, Natuursteen, Betontegel ( ook verkrijgbaar met knikkerput en met leuke designs), Terrastegels, Flagstones, Stapstenen, Waalformaat, Vlonders, Siergrind (ter opvulling), Carrara split (ter opvulling, schitterend in combinatie met grijze betontegels)

Wij kunnen ons voorstellen dat u wel een idee heeft over hoe u wilt dat uw sierbetrating eruit gaat zien, maar dat u niet goed een keuze kunt maken tussen de verschillende steen soorten. Natuurlijk adviseren wij u graag over de juiste keuze voor uw sierbestrating. Daarnaast bent u bij onze stratenmakers in goede handen voor het goed en zorgvuldig laten leggen van uw bestrating.

Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons. Wij hopen dat u via onze website veel informatie kunt krijgen en dat wij u misschien in de nabije toekomst als nieuwe klant mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: