Straatwerk kosten

Straatwerk kan op veel verschillende manieren, je hebt natuurlijk de bestrating zoals bij u in de straat, maar je hebt ook prachtige bestrating voor de tuin ……………de sierbestrating. De kosten van een bestrating verschillen natuurlijk. U wilt graag een terras maken in uw tuin of een mooie nieuwe oprit aanleggen.

Natuurlijk bent u dan op zoek naar een professionele strater die precies weet hoe hij dit moet gaan aanpakken, dan bent u bij ons aan het goede adres. ook op andere gebieden kunnen wij als professionele bestrater u goed helpen, voor onder andere erfbestrating, wegbestrating en goedkope bestrating.

Wij werken ook graag mee aan grote werkzaamheden waarbij onder meer het grondwerk en rioleringen moet worden aangepakt. Om de diverse stratenmaker mogelijkheden aan u te laten zien hebben wij deze website in het leven geroepen, u kunt gemakkelijk online veel mogelijkheden en toepassingen van bestrating bekijken en u kunt snel een offerte bij ons aanvragen.

Ook bestaat er de mogelijk om inspiratie op te doen want de foto’s op onze site geven u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die de statenmakers van de Stratenmakers-Concurrent allemaal in hun mars hebben.

Kosten van straatwerk worden per m2 berekend

Wist u dat de prijzen doorgaans per vierkante meter berekend worden voor bestraten? Maar er bestaat ook een mogelijkheid een totaalprijs af te geven voor uw opdracht. Door onze ervaring, gediplomeerde stratenmakers, scherpe inkoop van materialen en liefde voor ons vak bent u bij ons aan het juiste adres voor scherp geprijsd professioneel straatwerk. Surft u verder over onze site en ontdek onze mogelijkheden. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: