Straatwerk

Voor straatwerk  kunt u altijd terecht bij de stratenmakers-Concurrent. Aan de linkerzijde op deze pagina treft u verschillende onderwerpen aan waar wij u graag meer informatie over willen geven. Straatwerk is een dusdanige algemene term ….  De stratenmakers die bij ons werken hebben in ieder geval al alles in hun leven al een keer bestraat. Dus ervaring genoeg. Verder zijn wij goedkoop! De afgelopen jaren hebben wij een scherp inkoopbeleid gecreëerd. En daar profiteert u direct van mee.

Betaalbaar maar prachtig straatwerk laten leggen

Wij leggen betaalbaar straatwerk aan voor u. Als u bezig bent met het zoeken naar sierbestrating voor een voordelige prijs, dan zijn wij uw partij! Wij hebben een zeer scherpe inkoop gerealiseerd waar u als klant direct van meeprofiteert. Onze vakbekwame stratenmaker zal alle tuintegels leggen in het patroon zoals u dat graag wilt.

Indien nodig zal onze strater ophoogzand bestellen, onze gediplomeerde stratenmakers gebruiken hiervoor gestabiliseerd zand, zo waarborgen wij dat u een bestrating krijgt die lang en goed recht blijft liggen en waar u jaren mee uit de voeten kan. De foto’s op deze site geven een goed beeld waar wij allemaal toe in staat zijn.

Ook voor u steken wij uiteraard graag de handen uit de mouwen. dus als uw interesse gewekt is …. vraag een offerte formulier aan en binnen maximaal 2 werkdagen heeft u zicht op de kosten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: