Stratenmakers prijzen

De prijzen van een stratenmaker zijn heel verschillend. Hij kan per uur werken maar kan natuurlijk ook de stratenmakers klus in zijn geheel aannemen, dit wil zeggen dat de stratenmaker een vaste prijs berekend voor het straatwerk en hier niet van afwijkt tenzij er uiteraard meer werk bij komt. Dit zal dan met u besproken worden en na akkoord apart worden berekend.

De prijzen van een stratenmaker willen ook wel eens verschillen per bedrijf,  kiest u voor een Nederlands bedrijf of een buitenlands bedrijf ? Een buitenlands bedrijf betaald minder belasting dan een Nederlands bedrijf en dit is de grootste reden voor veel consumenten om in zee te gaan met een dergelijk bedrijf. Toch kunt u beter met een bedrijf in zee gaan die garantie geeft over de uitgevoerde werkzaamheden en waar stratenmakers beschikken over de vereiste diploma’s. Bij ons is dit allemaal van toepassing want wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf en werken alleen maar met gediplomeerde vakmensen.

De Stratenmakers-Concurrent heeft alleen maar gediplomeerde stratenmakers in dienst en geven garantie af over de uitgevoerde werkzaamheden. Dat is een rustig gevoel voor u.

De beste stratenmakers prijzen vindt u hier !

Goedkope tuintegels zijn bijvoorbeeld beton klinkers, deze worden zeer goedkoop aangeboden en bieden een authentieke oude uitstraling. Als u bezig bent met het zoeken naar sierbestrating voor een voordelige prijs, dan zijn wij uw partij! Wij hebben een zeer scherpe inkoop gerealiseerd waar u als klant direct van meeprofiteert.

Onze vakbekwame stratenmaker zal alle tuintegels leggen in het patroon zoals u dat graag wilt. Indien nodig zal onze strater ophoogzand bestellen, onze gediplomeerde stratenmakers gebruiken hiervoor gestabiliseerd zand, zo waarborgen wij dat u een bestrating krijgt die lang en goed recht blijft liggen en waar u jaren mee uit de voeten kan.

De foto’s op deze site geven een goed beeld waar wij allemaal toe in staat zijn. Ook voor u steken wij uiteraard graag de handen uit de mouwen. dus als uw interesse gewekt is …. vraag een offerte formulier aan en binnen maximaal 2 werkdagen heeft u zicht op de kosten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: