Wegbestrating en Grondwerk

In Nederland beschikken wij over een zeer uitgebreid wegennet. Wegbestrating aanleggen is een specialiteit van onze stratenmakers, wij hebben hier een ruime ervaring in. Met name  het aanleggen voor werkzaamheden in de industrie, terreinen van bedrijven, gemeenten, ambachtelijke sierbestrating komt bij ons veel voor en uiteraard verzorgen wij daarvoor uiteraard ook het onderhoud.

Bij de Stratenmakers-Concurrent gaat het altijd om kwaliteit en u bent zeker dat u dat krijgt als u onze stratenmaker zijn gang laat gaan. Wegbestrating op een mooie en goede manier leggen is een vakmanschap en u kunt er zeker van zijn dat onze professionele strater deze klus op een goede manier verzorgt. We hebben enorm veel mogelijkheden voor u beschikbaar.

Stratenmakersbedrijf de Stratenmakers-Concurrent heeft een ruime kennis vergaard in de afgelopen jaren over alles wat met  dit onderwerp te maken heeft. Wij leggen wegbestrating aan en onderhouden elementen verhardingen. Wij leggen op een vakkundige wijze bestrating aan voor industriële doeleinden, bedrijfsterreinen, gemeentes, ambachtelijke sierbestrating en verzorgen ook professioneel onderhoud.

Onze stratenmakers zijn zeer bekwaam in het aanleggen van alle soorten bestratingen en hebben een ruime ervaring waardoor wij uw perfecte bestrating en een goede service kunnen garanderen. Bovendien is ons bedrijf erkend en gecertificeerd. Dit houdt in dat wij onze werkzaamheden moeten uitvoeren volgens de strenge richtlijnen die de overheid aan ons stelt. Voor u een duidelijke indicatie dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft.

Grondwerk maar ook wegbestrating leggen

Naast wegbestrating houden wij ons ook bezig met grondwerk, de aanleg van rioleringen, drainage, asfalt en asfaltreparaties, beschoeiing en damwandcontructies. Hiermee bieden wij onze consumenten/klanten een totaalpakket.

In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat je als stratenmakersbedrijf veel verzoeken krijgt die in eerste instantie niet tot het eigenlijke stratenmakerswerk behoren. Althans dat zou je in eerste instantie denken. Door onze voortdurende groeiende kennis van de markt kunnen wij vrijwel alles “straten” wat u wenst.

Voor vragen over bestrating of voor een opdracht, kunt u contact met ons opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons. Uiteraard kunt u over onze site surfen om u nog verder te laten informeren. Op de foto’s kunt u zien wat wij in het (recente) verleden allemaal gestraat hebben. Wellicht dat u inspiratie opdoet.

Onze erkenning bij Bouwplaza: