De Stratenmaker

Wanneer heeft u als particulier een stratenmaker nodig? Laten we u eerst eens iets over de historie vertellen. Dit beroep komt, hoe toepasselijk,  uit het “stenen tijdperk”. Dit is een toepasselijke uitspraak, want er zit zeker een kern van waarheid in. De stratenmaker of zoals vroeger werd gezegd de straatmaker, is een oud ambacht.

En er komt veel meer bij kijken dan het eenvoudig neerleggen van stenen op de straat. Het is belangrijk dat je een goede kennis hebt van de verschillende ondergronden en weet hoe je een goede, vlakke (waterpas) ondergrond moet aanleggen. Een vlakke waterpas ondergrond is, zoals u begrijpt, belangrijk voor het eindresultaat. Daarnaast is het belangrijk dat hij weet met welke materialen hij moet werken bij verschillende soorten straatwerk.

De meeste betaalbare goedkope bestrating wordt op een zandbed gelegd. Belangrijk is het, om het zand heel goed te dichten door deze aan te stampen met een tril machine of trilplaat. Als het zand goed is verdicht, dan worden de stenen neergelegd welke op hun beurt weer goed worden aangedrukt met een rubberen hamer. Met een waterpas houden onze professionals in de gaten of de stenen waterpas gelegd worden. Uit dit bovenstaande verhaal kunt u opmaken waar u onze stratenmakers zoal voor in kunt huren.

De laagste prijzen voor u stratenmaker

Wanneer ben je als bedrijf nu scherp geprijsd? Dit heeft te maken met een aantal factoren. Al onze stratenmakers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Dit betekent dat ze rap doorwerken (tijd), verder hebben wij bij onze leveranciers een scherp inkoopbeleid (afgedwongen). U als klant profiteert daar direct van mee. Accuraat/snel werken gecombineerd met goedkoop ingekocht materiaal zorgen voor een scherpe prijs. Door alles goed te leggen voorkomen wij verzakkingen en scheve tegels.

In straten waar grote bomen staan is het vrijwel onvermijdelijk dat de tegels op den duur scheef gaan liggen, dit heeft te maken met de wortelen van de bomen.

Wilt u meer weten over de materialen waar mee gewerkt wordt, kunt u een kijkje nemen op onze pagina materialen en sierbestrating. Er staat veel informatie op onze website waarmee wij hopen dat u hier u voordeel mee kunt doen. Benieuwd naar onze tarieven geworden? Vul online een offerteformulier in en binnen maximaal 2 werkdagen heeft u zicht op de kosten.

Wellicht tot ziens als nieuwe klant.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: